DE ZONNEPANELEN ONDERHOUD & CLEANING SERVICE

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Zakelijk & Particulier

Deskundig uw zonnepanelen laten reinigen

Wij zorgen voor deskundige reiniging van zonnepanelen. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Uw zonnepalen op uw woning of bedrijfspand wordt bloot gesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Denk aan vervuild regenwater, sneeuw, vogelpoep, mosvorming of kalkaanslag wat op uw zonnepanelen zit. Een regenbui is helaas niet genoeg om uw zonnepanelen weer schoon te krijgen. Door middel van speciale telescoopbewassing kunnen wij ook zonnepanelen op grote hoogte reinigen, zonder het gebruik van een hoogwerker.

Zonnepanelen reiniging en telescoopbewassing

Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om energie op te wekken. Maar door vervuiling zoals een laag stof uw zonnepanelen bedekken, kan het rendement 15 tot 20% afnemen. Uw zonnepanelen professioneel laten reinigen levert u uiteindelijk geld op. Bij van Dijk allround services zijn we gespecialiseerd in het werken met telescoopbewassing en elk mogelijk risico wordt uitgesloten. Door uw zonnepanelen periodiek te reinigen zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer stralend uitziet en behoudt van renedement.

Waarom uw zonnepanelen laten reinigen?
Schone zonnepanelen geven een hoger rendement!

contact

Voordelen zonnepanelen reinigen

Waarom kiezen voor telescoopbewassing

Door middel van telescoopbewassing kunnen wij ook zonnepanelen op grote hoogte reinigen, zonder het gebruik van een hoogwerker. We gebruiken osmosewater, dat vuilresten verwijdert. Daarnaast laat het geen strepen of vervuilende elementen achter, zodat de panelen stralend schoon zijn. Het resultaat is een fris uitziende woning met schone zonnepanelen die volop duurzame energie kunnen produceren.

Professionele zonnepanelen reiniging

U behoud het rendement op uw zonnepanelen en zorgt voor een langere levensduur van de zonnepanelen. Door het gebruik van verschillende telescoopstelen en speciale borstels voorkomen we krassen op de zonnepanelen. Schone zonnepanelen, zonder beschadigingen Het schoonmaken van zonnepanelen is een belangrijk onderdeel voor het behouden van rendement, maar kost vaak veel tijd. Daarnaast kan het ook leiden tot gevaarlijke situaties. Laat ons uw zorgen overnemen. U houdt tijd over voor andere belangrijke dingen en wij gaan direct voor u aan de slag.

Gratis en vrijblijvend!