van Dijk diverse onderhoud & reparatie services

Gespecialiseerd in straddle carriers (containerliften) en graafmachines

Zakelijk & Particulier

Machines schoonmaken, onderhouden en repareren

Wij doen cleaning, onderhoud en reparaties aan diversen soorten machines. Wij zijn gespecialiseerd in straddle carriers (containerliften) en graafmachines.Om er zeker van te zijn dat uw machine lang mee gaat en altijd perfect werkt is periodiek onderhoud een aanrader. U kunt voor uw machine jaarlijks of halfjaarlijks een vaste afspraak maken voor onderhoud. Blijkt dat tijdens het onderhoud een kapot onderdeel gevonden wordt, kan deze vaak snel gerepareerd of vervangen worden. U verkleind zo het risico op dure reparaties, want bij slecht of weinig onderhoud komen er veel meer gebreken naar boven dan bij goed onderhoud. De reparaties worden op locatie uitgevoerd zodat u uw machine niet lang hoeft te missen.

Kennis en expertise – professionele onderhoud en reparatie

Om altijd te zorgen voor een uitstekend resultaat bieden wij u een hoogwaardige onderhoudsservice. Voor het uitvoeren van de reparatie aan uw industriële machines maken wij altijd gebruik van de beste materialen en gereedschappen. Mocht er een onderdeel vervangen moeten worden dan is dit geen probleem. Onze specialisten zijn door hun jarenlange ervaring altijd weer in staat om de machine aan de praat te krijgen. Door onze hoge mate van kennis, expertise en vaardigheden zal uw machine binnen no time weer helemaal naar behoren werken.

Waarom uw machines periodiek laten onderhouden?
U verkleind zo het risico op dure reparaties!

contact

Deskundig personeel

Tijdelijk personeel nodig?

Heeft u een bepaalde service nodig, heeft u een probleem en wit u deze verhelpen of extra personeel van korte duur dan is het noodzakelijk om de juiste partij te contacteren. Ons netwerk is zeer groot en met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen de juiste deskundige in te huren voor uw specifieke klus. Dat scheelt u een hoop werk, geregel en dat is een zorg minder.

Een professional met veel kennis en specifieke vaardigheden op een bepaald vakgebied nodig? Van Dijk allround services regelt het voor u!

Gratis en vrijblijvend!