Gespecialiseerd in hogedrukreiniging (stoom en koud water)

Effectieve methode om oppervlakten snel en efficiënt te reinigen

zakelijk & particulier

Hogedrukreiniging en stoomreiniging

Uw bedrijfspand, huis of bestrating wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden, wat ervoor zorgt dat het exterieur vuil, grauw en/of groen wordt. Een hogedrukreiniger is een apparaat dat water onder hoge druk door een speciale slang naar een spuitpistool leidt, zodat hiermee de hardnekkige aanslag en vervuiling kan worden gereinigd. Hogedrukreiniging met koud water of stoom is een toegepaste professionele reinigingstechniek. Doormiddel van specialistisch apparatuur in combinatie met de nieuwste reinigingstechniek zorgen wij ervoor dat uw pand of woning er aan de buitenzijde weer netjes uit ziet. Niet alleen oogt dit beter, ook verlengt dit de levensduur van bijvoorbeeld uw gevel.

Bestrating, dak(goot), muren en gevelreiniging

Doormiddel van hogedrukreiniging kunnen dus diverse oppervlakten snel en efficiënt gereinigd worden. Met de beste hogedrukreinigers reinigen wij alles wat u maar wilt. Uw dak(goot), gevel, muur, bestrating, vloeren en terrassen. Staat uw gewenste schoonmaak niet tussen de benoemde punten punten? Geen zorgen, wij maken meer schoon met de hoge druk .

Waarom uw dak hogedrukreinigen?
Een slechte afwatering kan op den duur lekkages veroorzaken. Laat uw dak tijdig reinigen

contact

voordelen hogedrukreiniging

Waarom kiezen voor hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging wordt vooral gebruikt voor het schoonmaken van moeilijk te bereiken oppervlaktes. Reinigen onder hoge druk is een zeer effectieve reinigingsmethode. Het gaat gepaard zonder stof, is snel en doelgericht. Hogedrukreiniging wordt vooral gebruikt voor het schoonmaken van moeilijk te bereiken oppervlaktes (reinigen met een vlakke straal of een speciale frees). Daarnaast zorgt het voor de verbetering van veiligheid, doordat vetten, oliën en andere typen vuil worden verwijderd en niet meer kunnen zorgen voor onveilige situaties.

Professioneel hogedrukreinigen

Hogedrukreiniging kan op meerdere manieren met heet water, koud water, hoge druk en gepaste druk. Afhankelijk van de ondergrond wordt de wijze van hogedrukreiniging bepaald. Niet elk oppervlak kan tegen langdurig heet water of om onder hoge druk gereinigd te worden. Ook kan de harde straal van de hogedrukreiniger gevaarlijk zijn en bij onvoorzichtig gebruik is er zelfs kans op schade. Bij van Dijk allround services zijn we gespecialiseerd in het werken met een hogedrukreiniger waardoor elk mogelijk risico wordt uitgesloten. Door uw dak, stoep, tuinmuur of andere oppervlakten periodiek te reinigen zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer stralend uitziet.

Gratis en vrijblijvend!