van Dijk is gespecialiseerd in glasbewassing

Een effectieve methode om oppervlakten snel en efficiënt te reinigen

Zakelijk & Particulier

Glasbewassing door ervaren werknemers

Van Dijk allround services is de glazenwasser voor bedrijven, instellingen en particulieren. Vriendelijke maar vooral goede service, kwaliteit continuïteit staan staan hoog in het vaandel. De professionals hebben ruime ervaring glasbewassing en werken met uiterste precisie om uw ramen en kozijnen van uw huis of bedrijfspand perfect schoon te krijgen. Natuurlijk vindt u het prettig om door heldere ramen naar buiten te kijken, maar ramen zemen is ook van belang voor de levensduur van uw kozijnen. Uw kozijnen wilt u zo lang mogelijk mee laten gaan.

Telescoop en traditionele glazenwassen

Door middel van telescoopbewassing kunnen wij hoog gelegen ramen schoonmaken, zonder een hoogwerker te gebruiken. In sommige situaties heeft traditionele glasbewassing de voorkeur. Bijzonder glas of moeilijk bereikbare plekken kunnen ook met de hand worden gewassen. Wij gebruiken hiervoor professionele inwassers en wissers, die samen met onze technieken zorgen voor streeploos schone ramen.

Waarom uw ramen professioneel laten reinigen?
Voor de levensduur van uw kozijnen!

contact

Voordelen glasbewassing

Waarom kiezen voor glasbewassing

Met onze ruime ervaring en precisie zorgen we niet alleen voor een schoon, maar ook duurzaam resultaat. Zo heeft u minder onderhoud op korte en lange termijn. U kunt bij ons onder andere terecht voor telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Wij nemen daarbij kozijnen en deuren standaard mee. Geef uw werk uit handen: Minder zorgen en meer vrije tijd, meer licht in uw woning en helder zicht vanuit huis. Schone ramen zonder frustrerende strepen.

professioneel glasbewassing

Wij maken gebruik van osmosewater en verschillende telescoopstelen, elk geschikt voor een specifieke ondergrond zodat er geen krassen ontstaan. Het resultaat mag er wezen, streeploos schone ramen, kozijnen en deuren. Glasbewassing kost veel energie en is niet zomaar klaar. Laat ons uw zorgen hiervoor overnemen. Besteed uw vrije tijd waaraan u dat wil, dan gaan we direct voor u aan de slag.

Gratis en vrijblijvend!