van Dijk is gespecialiseerd in coating aanbrengen

Een effectieve methode om oppervlakten snel en efficiënt te reinigen

Zakelijk & Particulier

Vloercoating en staalconstructies natlakken

Wij zorgen ervoor dat uw vloeren, staalconstructies en/of uw machines op een deskundige, effectieve en betaalbare manier voorzien worden van coating. Machines en staalconstructies natlakken/coaten zorgt voor een goede bescherming voor uw machines. Invloeden van buitenaf krijgen geen kans om de apparatuur of constructies te beschadigen. Wij leveren vloercoating van hoge kwaliteit. Door het sterke materiaal dat we gebruiken voor de coatingvloer kunt u erop vertrouwen dat de vloer jarenlang meegaat. Vloercoating wordt bijna altijd ingezet voor de renovatie van een bestaande vloer. Door een sterke coatinglaag te laten aanbrengen op een vloer wordt de vloer sterker en volledig naadloos. Ook werkt het de vloer weer mooi af.

Behandeling van roest, aanbrengen van primer en coating

Onder (nat)lakken wordt verstaan het aanbrengen van verf, lak of coating. Coating dient ter bescherming (conserveren) van een scala aan ondergronden en toepassingsgebieden. Voorafgaand aan het aanbrengen van een deklaag, dient het oppervlak te zijn voorbehandeld. Het behandelen van roest en het verwijderen van smeer, oliën enz. dient als eerste reiniging uitgevoerd te worden, omdat deze verontreinigingen direct een slechte hechting veroorzaken en ze de coating vervuilen en/of verstoren. Na het reinigingsproces zal voor het aanbrengen van een coating gebruik worden gemaakt van een primer. Een gereinigde oppervlakte voorzien van een primer draagt zorg voor een sterk verbeterde hechting.

Waarom uw vloer of staalconstructie laten coaten?
Zo blijft uw oppervlakte beschermd en duurzaam

contact

Voordelen van coating aanbrengen

Waarom natlakken of coating aanbrengen

Kiest u voor natlakken en raakt dit in de toekomst onverhoopt beschadigd, dan is dit eenvoudig bij te werken. Niet bij alle coatings kan dit zo gemakkelijk gerepareerd worden. Uw machine natlakken kan zeer egaal gebeuren. Het eindresultaat van natlakken is daarom mooi glad. Een vloer met een coatinglaag is volledig vochtwerend en naadloos. Dat maakt de vloer erg hygiënisch en gaat schoonmaken gemakkelijk. Naast een regelmatige schoonmaakbeurt heeft een vloer met een coatinglaag geen ander onderhoud nodig. Dat is één van de voordelen van vloercoating.

Professioneel natlakken en coating aanbrengen

Het aanbrengen van vloercoating of staalconstructies natlakken is een werk dat beter door een expert kan worden uitgevoerd. Bij het kiezen van de juiste lak of coating dient rekeningen gehouden te worden met tal van factoren. Wordt de oppervlakte niet adequaat voorbehandeld of het lakken onjuist aangebracht, zal de coating geen beschermende laag vormen.

Gratis en vrijblijvend!